Green Apple Diet Tea DCL (RM118.00)HARGA

* RM118.00 sekotak (20 sachet)
* Pek Percubaan :RM60.00 (10sachet)DCL GREEN APPLE DIET TEA, formulasi serat epal, teh hijau dan aloe vera yang membantu mengawal dan mengurangkan berat badan.


Khasiat epal hijau sudah diketahui ramai dalam membantu penghadaman dan penurunan berat badan. Ia membantu mengurangkan kandungan kolesterol dalam badan. Kajian menunjukkan, epal mengandungi elemen kesihatan phytonutrient yang boleh melambatkan pengoksidaan kolesterol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.


Aloe vera berfungsi membersihkan dinding-dinding bahagian dalam perut dan mengimbangi asid perut. Seterusnya ia juga membantu memperbaiki sistem penghadaman agar dapat menyerap zat-zat makanan dengan lebih berkesan.


Teh hijau secara semulajadi diperkaya dengan vitamin B, C, E dan K serta mineral yang baik untuk sistem tubuh. Pengambilan teh juga boleh meningkatkan lagi tenaga pada tubuh seseorang dalam melawan penyakit dan meredakan panas badan. Antara kandungan khasiat teh hijau adalah:Membantu mengawal tekanan darah tinggi


Membantu mengawal paras gula darahMembantu dalam sesetengah penyakit barahMenguatkan sistem imunMenurunkan aras kolesterolMenggalakkan pembakaran lemakKANDUNGAN : SERAT APPLE, EKSTRAK TEH HIJAU, EKSTRAK ALOE VERA, ASID SITRIK , PERASA & PEMANIS YG DIBENARKANCARA GUNA : Bancurkan satu sachet diet tea dlm segelas air suam atau sejuk dan minum setiap pagi sblm sarapanKELEBIHAN : DIET TEA dapat membantu memecahkan lemak di dalam badan dan juga melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
REAKSI :
Bagi pengguna kali pertama, perlawasan akan berlaku maksima 4 -5 kali bagi
sehari

Pada hari kedua, perlawasan berlaku pada 2 -3 kali sehari

Pada pengguna harian dan konsisten pula, perlawasan berlaku di antara jarak
waktu 1-2 kali sehari.

Kempis perut dan inchi berkurangan dapat di lihat selepas 4 – 5 hari
sahaja

Selepas sebulan, berat badan akan mula berkurangan ( berlainan antara setiap individu)

 

©2009 DCL | by TNB